Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer  nodig? Reserveer hier eenvoudig uw taxi online. Na verzending ontvangt u een bevestiging per e-mail samen met een overzicht van uw reservering.

Goedkoop Luchthavenvervoer

Ons bedrijf met een uitgebreid wagenpark en chauffeurs met jarenlange ervaring bieden u goedkoop luchthavenvervoer. Wij bieden budgetvriendelijke luchthavenvervoer met vaste prijzen. Wij leveren onze service in alle binnenlandse en buitenlandse luchthavens. Kortom je zit bij ons goed voor 24 uurs airport service naar alle nationale en internationale luchthavens.  Onze professionele gecertificeerde chauffeur komt u netjes op tijd in Tilburg ophalen met een luxe, schone nette auto.

Naar elke luchthaven

Op zoek naar Luchthavenvervoer ? Onze Airport Service is 24 uur en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Onze Chauffeur haalt u op overal in de regio van Antwerpen. Met onze airport taxi service vervoeren wij u van Antwerpen veilig en comfortabel naar het vliegveld. Je kan ook gemakkelijk betalen, Luchthavenvervoer werkt met  vaste lage prijzen voor de beste kwaliteit! U kunt per pin of contant betalen.

Contacteer ons voor luchthavenvervoer

Wij maken  Luchthavenvervoer  eenvoudig en en comfortabel van begin tot eind. Voor meer informatie, contact of reservatie van uw luchthavenvervoer bel: 0032 (0) 485 859 671 of mail ons: info@luchthavenvervoermarc.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. De service van Luchthavenvervoer Antwerpen bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient! Kwaliteit en service in de Taxibranche is waar wij naar streven.

Holidaytaxis.com

HolidayTaxis is een wereldwijde transport service die u in een mum van tijd van de luchthaven naar het centrum van de stad of naar uw accommodatie brengt in meer dan 21.000 bestemmingen verspreid over 150 landen.

Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden van zowel privévoertuigen als gedeelde transport, waaronder luchthaventaxi’s, shuttles, minibussen, luxe limousines, rolstoeltoegankelijke voertuigen, elektrische auto’s en zelfs helikopters. Ons professioneel en betaalbaar luchthaven-, haven- en treinvervoer is de perfecte oplossing om stressvrij uw vakantie te beginnen.

HolidayTaxis is genomineerd voor de Globe Travel Awards 2019 en TravelMole Awards.

Connections.be

Je transfer tussen de luchthaven en je hotel hoeft geen zorg te zijn. jij kiest het type wagen, aangepast aan het aantal personen met bagage, wij zorgen voor de rest.Een gedeelde transfer is de voordeligste manier om van de luchthaven naar je hotel te gaan. Je transfer is vooraf betaald en na aanmelding aan de balie wacht je op het eerstvolgende beschikbare busje. Voor het goedkope prijskaartje moet je er bijnemen dat de wachttijden op drukke momenten (vakantieperiodes) en bij slechte weersomstandigheden kunnen oplopen. Wij raden een privetransfer aan om na je lange vlucht vlot en ontspannen in je hotel aan te komen. Je transfer is vooraf gereserveerd. Je wordt opgewacht met een bordje en rechtstreeks naar je hotel gebracht. Ook voor de transfer van je hotel naar de luchthaven is de reservatie vooraf gemaakt en je rijdt zonder omwegen naar je vlucht. Deze transfers gaan ook naar de hotels gelegen in Brooklyn, Queens en de Bronx.

Emirates.com

Ontdek de beste manier om te reizen naar en van de luchthaven.We zijn een partnerschap aangegaan met CarTrawler om wereldwijd zorgeloze transfers aan te kunnen bieden.Vergelijk hier transfers plus prijzen, of u nu reist van de luchthaven naar uw bestemming, of van thuis of kantoor naar de luchthaven. U kunt zelfs transfers boeken tussen steden. Kies de opt ie die het beste bij u past, van privéauto’s en taxi’s tot bussen, treinen en shuttles. Als u een taxi boekt, wacht de chauffeur u op in de aankomsthal. Voeg uw vluchtnummer toe aan uw boeking zodat we uw vlucht kunnen volgen en rekening kunnen houden met eventuele vertraging. Alle prijzen zijn inclusief belastingen, tolgelden en tot 60 minuten wachttijd.


Onze prijzen

Aartselaar – Zaventem vanaf 65€
Beveren – Zaventem vanaf 74.99€
Borsbeek – Zaventem vanaf 65€
Brasschaat – Zaventem vanaf 74.99€
Brecht – Zaventem vanaf 84.99€
Broechem – Zaventem vanaf 74.99€
Burcht – Zaventem vanaf 74.99€

 

Deurne – Zaventem vanaf 65€
Doel – Zaventem vanaf 84.99€
Duffel – Zaventem vanaf 54.99€
Edegem – Zaventem vanaf 65€
Ekeren – Zaventem vanaf 67.99€
Essen – Zaventem vanaf 104.99€
Hemiksem – Zaventem vanaf 65€
Hoevenen – Zaventem vanaf 74.99€

 

Kallo – Zaventem vanaf 74.99€
Kalmhout – Zaventem vanaf 84.99€
Kapellen – Zaventem vanaf 74.99€
Kontich – Zaventem vanaf 65€
Lier – Zaventem vanaf 75€
Linkeroever – Zaventem vanaf 65€
Lint – Zaventem vanaf 65€
Luchtbal – Zaventem vanaf 65€

 

Loenhout – Zaventem vanaf 94.99€
Merksem – Zaventem vanaf 65€
Mortsel – Zaventem vanaf 65€
Oelegem – Zaventem vanaf 75.99€
Ranst – Zaventem vanaf 65€
Reet – Zaventem vanaf 65€
Rumst – Zaventem vanaf 65€
Schelle – Zaventem vanaf 65€

 

Schilde – Zaventem vanaf 65€
Schoten – Zaventem vanaf 75€
Stabroek – Zaventem vanaf 79.99€
Wijnegem – Zaventem vanaf 65.99€
Wommelgem – Zaventem vanaf 75€
Wuustwezel – Zaventem vanaf 95.99€
Zandhoven – Zaventem vanaf 74.99€
Zandvliet – Zaventem vanaf 84.99€

 

Zoersel – Zaventem vanaf 79.99€
Zwijndrecht – Zaventem vanaf 74.99€
Vremde – Zaventem  vanaf 65€
Hove – Zaventem  vanaf 65€